Godis eller inte, det är frågan!

Jaha första augusti imorgon alltså! Vilket betyder att jag inte ätit godis på en månad. Yeah guld medalj till mig! Sjukt, men känner mig faktiskt riktigt stolt. Man kunde visst leva utan godis, vem hade trott de!!!

Men planen är att äagodis en dag, och det alltså imorgon. För att den va utan en månad igen. Frgan är om det är en bra plan. Om man äter godis när man nu är van och vara utan, kommer inte suget tillbaka då eller blir det lika lätt att vara utan igen?


LCHF-Smoothie

LCHF Hallon smoothie

1 Portion

1dl Turkisk yoghurt
0.75dl Grädde
0.5dl Ramlösa
1 Ägg
1dl Hallon

Blanda allt i mixer till en slät smoothie.. 

Idag gjorde jag en lchf smoothie till frukost. Mycket god! Jag använde nyplockade hallon vilket vart jättegott, annars går de bra med frysta. Man kan oxå variera med tex blåbär.. Frågan är bara hur länge man håller sig mätt på den, man kanske ev får tillsätta lite linfrön eller liknande.. Vart förstås en stor kopp kaffe till också, så man vaknar till liv!



Jaha vägdag idag!

111,9 förra söndagen och 111.3 idag. Känns kasst -0,6kg, fan borde vara mer! 

Fast får väl va glad att de är minus dock, eftersom jag fuskat en del höhö ;P Ätit pizza en gång, donken en gång, mjukglass, mackor haha! Fy på mig! Bättre ska jag göra den här veckan, och gå ner mer!!!

Get up!

Skrillex och Korn i en salig blandning kan väl inte bli annat än bra eller?! Get up! är absolut både Korn och Skrillex, men dock för lite av båda parter! Varför inte göra det maffigt och storslaget när man ändå håller på?! Varför hålla igen???



Skrillex verkar förövrigt vara min dubbelgångare! Han som härmar mig, tro inget annat!!!


Morgonpigg eller nått!!!

Varför måste barn alltid vakna så himla tidigt!! Ja iallafall småbarn då! Och hur kan dom när dom vaknar kl 04:30 på morgonen vara helt klarvakna och redo att leka och stojja! Det förstår faktisk inte jag! Även om man lägger dom senare så vaknar dom ju lika tidigt ändå! Men visst vakna halv fem ni, får då är eran mamma så himla pigg och glad!!!

What to do???


Den här bilden är förövrigt klockren!


A win-win situation!

23 dagar utan godis, helt sjukt om du frågar mig!!! Har faktiskt gått lättare än jag trott dock, sötsuget "iallafall för godis" försvann ganska snabbt. Drick ju en massa läsk, Pepsi max, inte så bra! Men nu med dom här kromtabletterna jag ska testa så måste jag ju sluta dricka läsk också!

Hmm så de kanske blir utmaning 2 då, att inte dricka nån läsk! Fan jag som brukar dricka 1 liter per dag minst! Lär bli svårt att sluta med! Men tydligen så måste man ju de för att dom är tabletterna ska funka.. 

Vad ska man nu göra om kvällarna, när man varken får äta godis eller dricka läsk?!?!
 Vilket liv man har!!!

Man får väl bara försöka tänka att vill man äta och njuta av det, eller vill man njuta av att gå ner i vikt! 

Att gå ner i vikt borde man efter en längre tid när de gett bra resultat njuta mkt mer av än att äta! Och klart man får äta gott ibland, det gäller bara att begränsa det! Man kanske till o med njuter mer av att äta gott om man gör det mer sälland! Looks like a win-win situation!!!

Störtskön!

Så jäkla skön är Nelly Furtado, skitsygg och har en egen cool röst! Hon har släppt en ny singel och video nu som ni hittar här! Så lyssna! Och kolla på dom här vackra bilderna!


Nattmusik!!

 

Savage Garden alltså! Så många bra låtar, sånna minnen

!

Neråt iallafall!

Yeah vågen stod på 111,9 imorse :P Happy ända tills JD påminde mig om att ja förra gången vägde mig efter frukost o nu innan, så de var inte konstigt vågen stod på mindre! Jaja tack för den du ;) <3 Haha 

Fick tips av JD förövrig på kromtabletter, ska tydligen ta bort sötsuget bra! Och det är klart man måste testa, allt för at de ska gå lite lättare! Sen om det funkar eller inte det får vi ju se! 


Kanske tid att få ordning på sitt liv!

Nä vad säger ni! Kanske tid att få ordning på sitt liv!

Klippa sig och skaffa ett jobb! Klippa mig har jag ju iförsig redan gjort "coolast i stan! ;P". Så då är det väl bara jobbet som fattas då.. Får väl börja jobba som telefonförsäljare igen då! Det är grejer de! Att hela dagarna få track människor, passar mig perfekt! Fast alltid med en trevlig ton förstås, alltid så himla glad och tillmötesgående, alltid vill man kunden bästa! :) 

Sen var det ju mitt jäkla fett oxå! "Jaja det kommer bli fettsnack även i de är inlägget, vänj er!" Fettet som bara finns där som en ovälkommen gäst som aldrig vill gå hem, som bara drygar sig kvar och förpestar tillvaron lite extra! Kan inte den här gästen bara ge sig av, helst över en natt tack! Tänk att vakna smärt och smidig imorgon bitti, då skulle livet leka! Man är ju så himla dum själv dock, som bara matar den här gästen, låter den känna sig hemmastadd och välkommen, välkommen att stanna! :/ Nä fan jag vill inte ha nån dryg gäst på min kropp som tror den kan styra och ställa! Du är inte välkommen längre, du kan ge dig av.. För jag blir väl lyckligare då???

Lina är smart!

Lina är smart! Lina kom på att hon har fått en dvd-spelare med usb! 

Flera veckor har den legat i en hylla, och jag har suttit vid datorn och kollat på film. Snacka om onödig!. Mycket skönare att sitta i soffan, luta sig tillbaka och kolla på film på tv:en. Så de är precis det jag ska göra i fortsättningen. Awesome! 

Tack
Adam föresten för dvden ;P

2 dagar av 30!

Fy fan, två dagar utan godis. Helt otroligt, borde få en medalj!

Haha ja visst är jag duktig eller.. Nä men allvarligt, så jäkla svårt ska det väl inte vara att vara utan godis. Och att man hyllar sig själv när man vart utan godis i 2 dagar, är ju helt stört!!!

Dagens insikt: Jag är fet och borde göra något åt det!

Utmaning 1

Jag ska utmana mig själv! 

Utmaning 1 är att jag inte ska äta godis på 30 dagar, alltså Juli ut!

Skriver det här så alla vet, och så jag får skämmas om jag misslyckas!

Min feta mage är byggd på godis, så det är väl det första man får plocka bort!

BTW så blir de ju roligt o se vad vågen står på imorgon, lär ju knappast va minus ;P

RSS 2.0