Jag kanske ska försöka må bra istället!!!

Jaha så då har man nog lagt på sig några kilo till den här veckan.. Eller vänta, det var tappa kilon jag skulle! Måste fått det där alles om bakfoten! 

Men så här äre gott folk! Jag gillar och äta Haha har väl knappast undgått någon ;P Och jag gillar det ännu mer när jag mår dåligt! Slutet av den här veckan har vårt sån, och jag kan inte hjälpa det! Inte hjälpa att jag mår dåligt alltså, kan säkert hjälpa att jag äter, men det skiter jag lixom i då! 

Nu efter när man mår dåligt, för man ätit massa skit, ja då mår man såklart dåligt! Då mår man skit! Då vill man aldrig äta godis o skräpmat igen.. Man känner sig lite som en alkolist! Fy fan nä jag ska aldrig dricka mer.. Men vad gör man inte nästa gång!? Joo precis samma sak igen! Det är ett sjukt beteende!

Så jag vågar inte säga att jag ska skärpa mig nu, inte äta godis, bara äta nyttigt! Jag lovar o lovar varje vecka, men det tycks ju alltid bli lika iallafall. Så jag kanske ska skita i att lova nu! Och bara ta det som det kommer.

Jag kanske ska försöka må bra istället. Försöka må bra, så kanske jag inte kommer äta skit! Då kanske allt löser sig!!!

Tack och bock för dom kilona!

God morgon! Eller morgon o morgon, har vart uppe sen typ kl sex, så snarare förmiddag :) 

Tråkigt väder idag också, bara regn, regn. Men ut ska man ändå. Syrran ska bjuda mig på lunch, och det tackar man ju inte nej till! Världens bästa lillesyrra har jag btw, kära syster yster! <3

Jag hittade förövrigt min våg imorse, men glömde såklart att väga mig innan jag duschade osv.. Litar inte helt på den där vågen heller, men den visade iallafall på 112,7 kg.. Så vi får väl tro på det då.. 

Måndag 25 juni 112,7 kg alltså! Ja då vet vi de, tack och bock för dom kilona!

Förhoppningsvis visar vågen lite mindre nästa måndag, lite iallfall. Håller tummarna!



Helt sinnessjukt!

Att köra fasta och inte få äta sitt första mål mat förens tolv på dagen, är ju igentligen helt sinnessjukt! 

Jag brukar gå upp ungefär kl 6 på morgonen, och blir det såklart kaffe men inget mer! Ok fine de funkar, är ingen frukostmänniska igentligen. Men jag kan ju säga att vid kl 10 är jag helt otroligt hungrig, då kurrar magen värre än tusan och allt jag tänker på är att få äta nånting. Men jag har kämpat! Hungern går över efter ett tag, men de är fan inte lätt. Det är hemskt att vara hungrig, på riktigt!

Så vad ska fasta vara bra för?! Ja det undrar jag med! Nått måste ju iallafall hända för att man ska fortsätta och för att det ska vara värt det. Så jag får väl köra på stenhårt nu en vecka, för och se om det har nån påvekan. Och inget fusk är tillåtet!

Jag fryser iallafall som en tok mest hea tiden, kanske har de och göra med att man faktiskt gå ner i vikt?! Jag får just wait and see. Vågjäkeln lär jag leta på också, hur kan man tappa bort den i en liten två lixom! :/

Fasta Dag 3-5 20-22 Juni

Dag 3 o 4 vart hyfsat bra både med tiderna och själva maten, förutom att jag åt njukglass ena dagen och kladdkaka den andra hehe.. Jag är som jag är, tänkte jag säga.. Påt igen bara!

Dag 5, midsommarafton, ska vi inte ens tala om! Men det får gå..

Glöm och gå vidare! ;D


Måste ju dock dela med mig av en bild på midsommarmaten, otroligt gott!!!

Lyckligare nu!

Det tog allt för många år för mig att äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag är lyckligare nu

Fasta Dag 2 19/6

Matschema:
 
07:00 1 kopp kaffe
11:30 Grönsaker i ugn, korv, vitkålssallad
14:30
Kycklingsallad ute, kaffe
21:00
2 ägg, vitkålssallad, tzatziki, pepsi, mjölk

Utvärdering:
Bra dag, det jag nog måste lära mig, är att ta mindre portioner. Och dricka mer under hela dagen..
 
 
 
 

Ett kärleksinlägg!

Måste skriva ett kärleksinlägg till denna underbara både begåvade och vackra kvinna! Hon får med sin härliga röst och sina påhittiga och inspirerande texter en att aldrig vilja lyssna på nån annan musik.  Jag är kär!!! 

Linnea Henriksson, mitt hjärta blöder och läker igen genom att lyssna på din skiva. 



Men när du ler, du får allt kännas rätt
Jag vill ha mer, finns det nått annat sätt?
Sakta ser jag mig vända om
Och jag står redo för att gå
med alla känslor utanpå, men det förändrar inte saken

Fast vi båda vet hur illa det gör mig,
att få din kyss, fast jag inte är nåt för dig
Kan jag inte slita mig ifrån
Men det här var sista gången

Fasta Dag 1 18/6

Matschema:

13:30 1 laxfile, grönsaker i ugn, tzatziki
17:00 2 ägg, kaffe
21:00 Omelett, gjord på 2 ägg, svamp 1/2 baconpaket, 1 glas 3% mjölk

Övrigt: 2 glas Pepsi max, vatten

Utvärdering:
Maten dag 1 känns ju helt ok faktiskt, dock är ju tiderna lite dåliga. Borde vart 12, 16, 19:30, typ istället. För försöka bli bättre på det helt enkelt!

Drack en kopp kaffe på morgonen, sen vart jag super hungrig vid tio tiden men det gick över faktiskt. Så man vänjer sig nog med och äta första målet vid tolv tiden, även fast det säkert kommer ta ett tag. Det man ju måste tänka på är att äta ett bra mål på kvällen eftersom de är sista målet tills tolv nästa dag. Så tex ägg är ju jätte bra, och gärna ett glas med mjölk! Super!


För min egen skull!

Ja jag vet att jag har sagt det här 100 ggr förut. Och det är inte säkert det kommer att funka den här gången heller men jag måste iallafall försöka.. 

Det viktigaste av allt är att jag gör det för min egen skull! För att jag själv ska må bra och trivas med mig själv. För ärligt talat är jag så sjuk trött på och leva i den här kroppen. Men det är ju inte nån annan än jag som kan göra nånting åt det! Och det är inget som kommer vara lätt, det kommer vara nått man får kämpa för varje dag. Och det är de ju i slutändan värt! Värt all möda och slit, för att man kommer må så mycket bättre sen! Och visst mår jag bra nu med, oftast. Men jag tror att jag kommer må ännu bättre, eller jag vet att jag kommer må ännu bättre om jag kämpar för det här! Och det kommer va tufft, kommer va skit tufft! Men jag måste nu, för min egen skull!

Jag kommer varje dag skriva precis allt jag har ätit, och om jag nu fuskat , så kommer jag att skriva det också!
Jag kommer varje dag skriva om jag motionerat.
Jag kommer varje dag skriva hur det känns och hur jag tycker det går.

Såå det här kommer gå skit bra..

RSS 2.0